Telefon: 40 79 70 71

 E-mail: bo@krogagre.dkVild Timian eller Småbladet timian
Vild eller Småbladet Timian

Om os

Der er såmænd ikke meget at fortælle om mig og krydderbrændevin. Egentlig startede jeg jo bare fordi jeg fik lov at smage en af min tantes lillebrors snapse som han havde lavet til jul. På en eller anden måde blev jeg grebet af det der med at kunne samle vilde urter og få dem til at smage af noget. Det viste sig hurtigt at den nye hobby blev populær, også hos vennerne, så lige pludselig var jeg i gang.

Ved mine små prøvesmagninger har jeg altid syntes at det var sjovt når en af gæsterne ved bordet erklærede, at han eller hende aldrig har kunnet lide snaps, men så efter et par smagsprøver udbryder ”jamen det smager jo slet ikke som snaps”. Ofte ender det med at der bliver valgt en håndfuld der skal smages, til stor fornøjelse for alle om bordet.

En stor fornøjelse er det når folk ringer eller mailer og beder os komme ud og holde et lille foredrag med et par smagsprøver, eller en tur ud i det grønne hvor vi indsamler lidt snapsen og snakker om alle de muligheder der er ude i naturen. Så stiller vi gerne op og ender næsten altid med at få ros.

En række TV-udsendelser er det da også blevet til for Favrskov NetTV.