Telefon: 40 79 70 71

 E-mail: bo@krogagre.dk


Hannes smykker  

Hannes smykker

Her er unikke smykker i forgyldt sølv med halvædelstene, skind og Hanne´s håndsmeltede perler; visse af disse med 22 k guldfolie. Jeg laver både ørenringe, halssmykker og armbånd. Jeg laver kun ting af materialer, jeg selv kan lide. Perler og sten kan ligge længe, før jeg finder de rette andre elementer til det enkelte smykke; derfor har smykkerne  forskellige udtryk.

Perlerne laver jeg af råglas hovedsageligt fra Tjekkiet. Det er en fascinerende proces at se noget hårdt og skrøbeligt som glas blive formbart som kageglasur i ilden. Vikingerne lagde guldfolie på visse perler. Denne teknik fungerer og er flot også  i nutiden.  

En kort halskæde med kulturperler og  håndlavede perler anvendt som charms  
Laaang halskæde i guld. Midt for har den et stort blad i perlemor. "Deklarationen" skrevet på sommerfuglen i håndlavet papir står, hvilke perletyper, der er anvendt. Her er bl.a peridot, turmalin, guldblomster og håndlavede perler.  
Kæden hér med perlemorbladmidte har både kulturperler og perlemorperler i sig.  
Kæden med en sommerfugl i lys olivenkvarts har peridot og perlemorperle hængende dinglende under sig i en forlængelse af kæden.  
Ørenringe med blomster i  skind og perler i guldkæde.  
Hanne laver øreringe med småbitte heste i tölt og andre gangarter. Hun monterer dem med islandsk lava, perler eller halvædelstene.Man kan bestille sine ørenringe i specielle farver eller i farver som sin egen ridehest!  
 
 
 
  

 

.